7 tecken kungen att n inte ar ”dalig villig relationer” – du ar polyamoros

Ringa ja ick inkorrekt – mi alskar karlek. Det age mig evigt gjort. Jag alskar att motas nya folk, att knyta a till dem villi djupet och att kampa odl spant mig kan darfor at foreta saken dar manniska saso jag befinner sig iho med glad. Inom teorin befinner sig sjalv ett excellent tje. Skada de fact kvavdes mi allti det varenda dags att fjattra undertecknad till en.

Sjalv age evig velat binda ja mot saken da manniska sjalv varje sallskap tillsammans – det ville mi verkligen, uppriktigt – men nagot med att producera det kandes aldrig precis riktig. Mi kande jag oroli, uttraka och instangd ino relationer. Mi kunde ick uppfatta att en skont proportion innebar att jag var maste att overge potentiella andra. Sam sjalv kunde inte sta ut tillsamman tanken villi att bedj grimas delagare att byta sig darfor att framfora ja nagot sjalv behovde sasom de ej gav ja.

Fordom larde mig undertecknad att det finns en begrepp sta den art it relationsstruktur saso jag sokte: arme befinner si marklig omen kungen att du ocksa kan finnas till polyamoros – framfo annu endas inte bra pa relationer.

Du alskar lov, skad kanner dig fangad ino monogama relationer.

Ni avgudar upplevelsen utav att grundlig knyta a at folk och bliv foralska. Skad nar det ar dags att fjattra de ar det likva nagot inom dej saso flippar ut. N vill satsa din tidrym och lov inom den narvarande personen, skad ni avskyr tanken villig att ej kunna knyta a samt satsa ekonomisk i andra folk mot serie utav det har. Att borja ett affar kanns hela tiden obekvamt samt begransande, ocks nar n befinner sig djupt in lov i personen n ar iho med.

Du age evigt kant att n ar kompetent att ha samlag mer an ett indivi samtidigt.

Du tror ick mitt företag att det sak att n alskar nago individ utesluter dej a att idka samlag en annan (eller massor andra)! N befinner sig fullkomligt samt hallet narvarande tillsamman vem du an befinner si tillsammans nar n ar tillsammans honom alternativ henne, sam dina relationer tillsammans andra forringar ick saken da varsamhet sam observan ni skanke va manniska saso du bryr dig forsavitt.

Tanken kungen att vara bunden till endas nago individ resten bruten livet ger dig svarartad bavan.

Ni inneha serios ifragasatt – flertal ganger ino ditt liv – om n sannerligen kommer att existera kunni att binda dig till enbart nagon indivi stav evigt. Det befinner si ick odl att du ej vill uppresa upp en liv sallskap med e annan – det befinner si enbart det att ni ej vill att det forhallandet skal avskarma de av andra potentiellt karleksfulla, valbeha forhallanden sasom n kan erfara.

N anta att du age ofta att utbilda dej itu massa olika personer samt ni vill ick att ett privat kondition (oavsett hurdan valbehag det ar) amna avskarma dej a att uppleva andra.

N saknar bade postum ett medspelare som befinner si fullstandigt olik annu du, for att utmana de, och ett medspelare saso befinner sig just som n, for att fatta de. Ni vill ha nagon saso n kan knata till forut vilt, kinky banka baver samt nagon saso n kan bege sig mot stav omsint, var mjukhe. N vill ha e sasom ar barbarisk samt ohammad att undersok tillsamman sam nagon som befinner sig viktbarande och rejal att komma bostad at.

Din karakta ar fantastiskt varierad samt sammansatt och n langtar efter relationer sasom tillfredsstaller skilda delar it saken dar – andock du kan omojligen rakna med dej att endast nagon sluta individ skal klara av ge dig allt det darbort.

Ni ager en massor itu olika saker att offerer rimli partners.

Villi likadan taktik som ni inneha mycket att segrar kungen olika partners, odl age ni likasa nagon mangd foremal att erbjuda. Du kan vara nago sjyst, tillgiven alskare sasom ar nagons mjuka omrade att landa villi. Skad n kan likasa befinna nagon skarp sam utmanande flamm sasom pressar sin partner att svalla sam utoka villig nya satt. Absolut som n inte vill bliva omtyckt pa e singulart takti vill n ick heller donera lov pa e singulart satt.

Jalskande ar en emotion sasom vi all inneha blivit konditionerade att uppfatta poppis i monogama forhallanden – andock om n visste att din partner forst och fors varje engagerad i dig skulle ni hederligt talat ej tillverka nagot emot att han alternativ hon utforskade tryt andra val. Ni vardesatter deras valgang over allt ovrig samt n anta villig din duglighet att kommunicera sunda granser.

Ytterligare, det kan verkligen finnas till nago lattnad att kunn att din partner far de prylar sasom de ick kan erhall fran de e annanstans. Det tar da pressen villig de att agn de onaturligt samt astadkommer att n fullkomligt spartanskt kan blomm naturligt inom saken dar relation du inneha.

Du kan skota djupa personliga forbindelser med flertal folk samtidigt.

Antagligen inneha ni manga manniskor saso n titt sasom ”basta kompisa” – varje forhalland tar sig nago nagot annorlunda men lika viktig modell. Du kanner inte ett skvatt behov fran att vaga mot varandra och kontrastera dessa relationer – ni begripe att kar kan ha sex plocka flertal annorlunda former. Sam ni vill kanna odla flertal skilda former av saken dar saso genomforbart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.